Козмин Моци: Имаме достатъчно добри футболисти

dsport.bg

Спортният директор на Лудогорец Козмин Моци представи днес поредното ново попълнение на отбора Шакил Пинас. Той заяви, че в момента клуба разполага с доста добри футболисти, но винаги има вариант селекцията да продължи.

Пинас: Лудогорец ме потърси много преди ЦСКА, избрах най-големия клуб

„Преди няколко дни казах, че селекцията в Лудогорец винаги е отворена и винаги търсим добри футболисти. Намерихме добър играч като Пинас, който може да ни помогне да постигнем нашата цел – влизане в Шампионската лига. Не очаквайте да дойдат много нови футболисти. Към този момент имаме 25-26 играчи. Ако все пак постигнем договорка с набелязани футболисти може да привлечем един или най-много двама нови до края на трансферния прозорец. Имаме доста играчи и ще разчитаме на тях“, каза Моци.

Той заяви, че Лудогорец ще разгледа всяка една оферта, която пристигне за някой от настоящите футболисти на тима. 

ЦСКА продаде Тиаго в Саудитска Арабия

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още