Козмин Моци: Като директор искам да постигна същите успехи

dsport.bg

Новият технически директор на Лудогорец Козмин Моци заяви, че като директор иска да постигне същите успехи, каквито имаше като футболист.

„Казах още преди години, че когато Лудогорец сложи звездата над своята емблема, ще прекратя своята кариера. Не съм решил от днес за утре“, коментира Моци.

„Така ми беше по-лесно. Мислил съм от доста време за този вариант.“

„Малко ми е тежко началото. От 20 години съм правил едно и също. Сега от тази страна работата е малко по-различна. Искам да постигна същите успехи като технически директор, като тези, които постигнах като футболист“, добави румънецът.

„Трябва да си реалист. Имаме много добри футболисти, които във всеки мач се вижда, че са по-добри и по-добри. Аз когато реша нещо, за мен това е окончателно“, каза още Козмин Моци.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още