Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви, че е време за тотална промяна в българския футбол. Той призова за рестарт на системата.

„През националния отбор минаха много треньори, а резултатите са почти никакви. Докато хората, които не се занимават с футбол не разберат, че е време за тотална промяна във всяко едно отношение и това не се случи, говоря за в бъдеще и се даде време на екип или хора, които могат да направят тези промени, а не да ги оценяваме за един, два, три или пет мача. Ние трябва да сме много големи мазохисти, за да считаме, че треньорите са виновни за това, което става с националния отбор през последните 16 години“, коментира Балъков.

„Трябва да се направи рестарт с концепция. Нещата трябва да се случат. Въвеждане на нови правила в развитието на детско-юношеските школи и даване на шанс за развитие на младите таланти, които го заслужават“, добави той.

„Жалко е, че срещу Унгария не успяхме да си отбележим шансовете. Очаквах по-голямо надмощие от страна на унгарците. Нямахме късмет и не успяхме да си реализираме шансовете. Този мач беше истинският за нас. Така е за съжаление. Сега е време за решения.“

„Ще подкрепя концепция или виждания, които пасват с моите. Мога да подкрепя само такъв вид платформа. За момента няма такова нещо. Нека получим повече информация. Може да коментираме след това.“

„Предстои ни тежък мач. Ботев Враца е много сериозен съперник със свой стил на игра. Очаквам голяма битка от първата до последната минута. Трябва да отговорим на агресията. По този начин може да постигнем успех. Пред нас целите са мач за мач. В момента имаме мач с Ботев Враца, който е изключително важен“, продължи главният мениджър на ЦСКА 1948.

„В този мач, ако постигнем успех, ще стъпим още една крачка напред. Ще бъде изключително важен мач и за самочувствието на отбора.“

„След това ще мислим за Купата. Това е най-краткият път към стигането до евроучастие.“

„Във всеки един мач ще се опитваме да побеждаваме.“

„Така е във футбола. Виждате и с пандемията. Винаги може да станат неща, които не са в нашите планове. Трябва да бъдем готови за всичко“, каза още Красимир Балъков.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS