Кристиан Добрев: Нищо не зависи от клубовете във Втора лига, чакаме решение от БФС утре


Спортният директор на Септември Кристиян Добрев заяви, че утре ще стане ясно какво ще се случи във Втора лига. Както е известно Изпълкомът на БФС се събира от 14:00 часа на заседание, като там ще се реши точно как ще завърши сезона във второто ниво на родния футбол.

Според Добрев най-добрият вариант е първенството да бъде продължено и по спортен път да се реши кой ще влезе в елита.

"Ние не можем да вземем решение. То ще бъде взето на Изпълкома на БФС утре. Всеки клуб си защитава собствения интерес и си е казал становището. Оттук насетне чакаме футболния съюз да излезе с някакво решение. Всеки клуб си гони целите. По някои въпроси имаме допирни точки, по други - не. Най-правилното е да се продължи по спортен път класирането на отборите до края. Опасяваме се, че има отбори, които няма да могат да покрият тестовете, които трябва да се направят. Нещата са сериозни. Затова и БФС трябва да вземе решение, а ние да го спазваме. Ако някой не го удовлетворява може да си търси правата. Ще има и недоволни", обясни той след срещата на клубовете от Втора лига, която се проведе на базата в "Бояна".

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още