Кристиано Роналдо: Човешкият живот е над всичко

| Световен футбол

Суперзвездата на Ювентус и модерния футбол Кристиано Роналдо взе отношение относно разрастващата се криза с коронавируса. Португалецът заяви, че няма нищо по-важно от човешкия живот и изрази подкрепата си за всички, които се борят със заразата.

Роналдо публикува в социалните мрежи съобщение, в което изрази своите съболезнования за всички загинали от епидемията.

"Светът минава пред много труден момент, който изисква да сме максимално внимателни. Днес говоря, не като футболист, а като син, баща и човешко същество, кото е загрижено за всичко случващото се по света в последните дни. Важно е всички да спазваме препоръките на Световната здравна организация и властите за това как трябва да се справим със ситуацията. Да защитим човешкия живот е над всичко. Мисля за всички, които загубиха свои близки, за тези, които се борят с вируса, като моя съотборник Даниеле Ругани, както и подкрепям всички невероятни професионалисти, които рискуват своя живот, за да предпазят чужди", написа Роналдо.

Кристиано Роналдо няма симптоми на коронавирус

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още