Кристиано Роналдо не може да си намери готвач на суши, въпреки че предлага заплата от 4500 паунда на месец за своя "вечен дом", твърдят медиите на Острова. Суперзвездата се подготвя за живота си след футбола, като ще се премести в имението си в Португалия, което е оценено на 17 милиона паунда.

Очаква се пищният дворец да бъде готов до юни, но запълването на свободните работни места не е лесно. “Daily Mail” съобщава, че Роналдо е изправен пред трудности при наемането на личен готвач. Според изданието част от проблема е че от готвача ще се изисква да може да приготвя, както традиционни португалски ястия, така и международни такива като суши. Съобщава се, че 37-годишният португалец е създал специална зона за всеки готвач, който може да приготвя японския деликатес.

Резиденцията в Кинта да Мариня ще има няколко етажа и се смята, че ще е мястото, където Роналдо ще живее със семейството си след края на кариерата си.

Ще мине известно време преди португалският национал да се премести официално в имението, след като се присъедини към Ал Насър наскоро.

Но той ще живее луксозен живот и в Близкия изток, като се твърди, че звездата е отседнала в разкошен апартамент в хотел “Four Seasons” в Рияд.

Прегръдка за историята: Меси и Роналдо (СНИМКА)

Изключително луксозно: Когато Кристиано иска да яде, затварят моста и поставят масата в средата

Роналдо нае апартамент със 17 стаи в луксозен хотел

Кристиано и Джорджина нарушават строг закон в Саудитска Арабия

Джорджина и четирите деца на Кристиано също обраха овациите в Рияд

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS