От Крумовград обявиха, че отборът ще продължи да играе домакинските си срещи на спортен комплекс "Никола Щерев-Старика" в Пловдив. От клуба имаха желание да играят по-близо до града, докато успеят да изградят стадиона си, но съобщиха, че от Арда Кърджали са им отказали да играят на "Арена Арда". В крайна сметка отборът ще продължи да домакинства в пловдивския квартал "Коматево". 

"Скъпи крумовградчани,

Радостни сме да ви съобщим, че през следващия състезателен сезон нашият отбор отново ще играе домакинските си срещи на спортен комплекс „Никола Щерев – Старика“ в Пловдив. Трудната ситуация, в която бяхме поставени, изчаквайки изграждането на нашия дом, както и невъзможността да играем по-близо до нашия град, създаваше реална опасност момчетата в жълто и синьо да нямат възможност да радват с играта си любителите на футбола в Крумовград.

В този критичен за нашия клуб момент ПФК Ботев Пловдив отново ни подаде ръка, за което благодарим искрено и от сърце. Няма да забравим големия жест, с който носителите на Купата на България доказаха за пореден път, че са наистина голям клуб.

Тренировките на отбора ще продължат да се провеждат на Оризари.

С уважение,

Ръководството на ПФК Крумовград", написаха от клуба. 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS