Крушарски: "Доброжелателите" ни да сърбат от на Любо Пенев супата

Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски изрази оптимизъм преди утрешния сблъсък за Суперкупата на България срещу шампиона Лудогорец. "Черно-белите" излизат в неделя от 20:30 часа на стадион "Хювефарма Арена" в опит да завоюват за втори път трофея, който за първи път бе донесен на "Лаута" през 2004 година от Едуард Ераносян и възпитаниците му.

"Отиваме и вземаме Купата. "Доброжелателите" ни да сърбат от на Любо Пенев супата", сподели в шеговит тон пред "Марица" бизнесменът. 

"Смятам, че отборът е добре подготвен и ще даде всичко от себе си, за да ни зарадва. Премиите не са тема на разговор с медиите. Имаме си вътрешноклубен правилник. Във финансово отношение сме изрядни за разлика от доста други отбори. Запазихме си състава и с малко подкрепления се надявам, че ще имаме още по-добър сезон", допълни той.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още