Крушчич: Искам двама нови, ще сме готови за Левски

Треньорът на ЦСКА Милоша Крушчич заяви, че иска минимум два нови и то на позициите, на които има дефицит. "Червените" днес стартира подготовка на базата в Панчарено за пролетния дял от шампионата. Специалистът заяви, че от днес стартира подготовката за дербито с Левски, което ще е още в първия кръг през 2020 година.

"Най-важното в първия лагер сбор е да работим за опитмална физическа подоготвка. Това е по план. Дано играчите да са в оптимална форма. Дано и да са се придържали към програмата, която им бе дадена в края на годината. Надявам се скоро да стартираме с топка", обяви Крушчич.

"Договорът ми е същия като преди. Няма никакви новини. Спокоен съм за работата си като треньор на ЦСКА. Бъдещето ми в клуба зависи от мен и от резултатите на отбора", добави Крушчич.

Специалистът говори за селекцията. "Преговаряме с различни играчи. Не е лесен процес. В следващите дни ще има повече яснота за новите. Сега се преговаряме с тях в момента. Чорбаджийски си има договор с ЦСКА. Ще дойде с нас на първия лагер. Зависи и от него дали ще остане. Едвин Джеси също се завръща. Същото се отнася и за него", добави Крушчич.

"Няма нищо ново около Бодуров. Този въпрос е решен отдавна и е завършен. Гледам в бъдещето. От Ахмед Ахмедов искам да видя каквото и от всички. Раздаване! Рубен Пинто не знам да е подписал нов договор. Няма никакви новини", добави той.

"Тези футболисти сега са добри. Максимум двама играчи ни трябват и то на позициите, в които имаме дефицит. Ако има възможност да вземем още един да се конкурира с Турицов ще е добре. Искаме да направим добър играч от Турицов. България се нуждае от такъв като него", добави треньорът.

"Нападатели имам много! Колкото искаш! Качествени са! Имаме Юрич, Тони Уот, Али Соу, сега и Ахмедов. Малкият Йорданов също ще почне подготовка с нас. Всичко е възможно. Конкуренцията в момента е добра. Ние сме ЦСКА! Трябва да атакуваме. Стилът ни на игра ще е атакуващ, така че ни трябва всичко най-добро налично", добави той.

"Целта е да бием. Да не допускаме грешки като в началото на сезона. Да не правим грешки като с Етър, Черно море, Дунав. Трябват да продължим по начина, по който завършихме", добави той.

"Притеснения нямам! Трябват да продължим по този начин, по който завършихме. Ще направим всичко възможно да сме готови за първия кръг, за дербито за Левски. От днес почваме да се готвим за този мач. Ще сме готови", добави Крушчич.

Чуйте какво каза Крушчич

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още