Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич заяви, че очаква да бъдат привлечени офанзивни футболисти. „Искам футболисти в офанзивен план. Имам обаче достатъчно централни нападатели. Не мога да говоря за нови попълнения, защото все още няма. Ръководството води преговори с някои футболисти. Как ще завършат ще разберем. Дали ще се разделим с някой зависи от играчите, които ще пристигнат. Нищо страшно няма да се случи, ако не привлечем нови играчи. Ако дойде някой нов само може да е плюс“, каза Крушчич.

Той говори и за лагера на „червените“. „Доволен съм от лагера. Работихме за влизане във форма. Благодарим за добрите условия. Поработихме около тактиката на отбора. Работихме по всичко, което планирахме. Ахмед Ахмед започва да се вписва в отбора. Естествено му трябва време, за да се пригоди. Работи професионално и работи добре. От него се иска да изпълнява всичко, което му се каже. Мисля, че Тонислав Йорданов има талант, но трябва да се работи с него и може да стане добър футболист“, допълни още Крушчич.

Ръководството даде изявление по повод Али Соу. Неговия фокус е към нас. Играчите правят един треньор добър, а не нищо друго. Енрике започна да тренира с отбора и му трябва малко време, тъй като пропусна доста. Постепенно набира ход и в Испания ще започне да играе контроли. Тони Уот имаше малко семейни проблеми и всичко ще е ок“, допълни още треньорът на „червените“.

Соу: Отказах офертата, чувствам се като у дома си

Занев: Всеки мач е като финал за нас

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS