Крушчич напуска ЦСКА (ВИДЕО)

| ЦСКА, БГ футбол

Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич призна пред репортери след края на финала за Купата на България срещу Локо Пловдив, че е нужна промяна при "червените". Той обяви още, че е възможно от утре да не е треньор на тима.

"Искам да бъде кратък. Разочарован съм. Жал ми е за играчите, за футболистите. Какво да кажа... Поемам отговорност. Искам да защитя играчите, те дадоха максимума от себе си. Имаха голямо желание. Ще разговарям с ръководството. Най-добре сега е да се направи стрес. Ще решим ситуацията за най-доброто на отбора. Всички играчи дадоха всичко от себе си. Благодарен съм им! Искам да направя нещо, с което да помогна на тима. Да, възможно е да си тръгна след този двубой", заяви още той.

Локо Пд отново взе Купата, Али Соу закопа ЦСКА

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още