Най-добрият български боксьор в тежка категория Кубрат Пулев заяви, че с удоволствие би се изправил срещу Дилиън Уайт през лятото. Кобрата говори пред колегите от Nova, като сподели, че подобен мач ще е доста интересен, тъй като и британецът обича много да говори.

Както е известно родният боксьор разкри наскоро, че очаква през лятото отново да се качи на ринга, но все още не иска да разкрие името на евентуалния си съперник, тъй като нищо не е официално.

"С удоволствие бих се изправил срещу Уайт. И той много говори. Би бил интересен мач. На този етап не искам да ви казвам име на евентуалния съперник, за да не ви подведа. Ще е интересно име срещу сериозен боксьор".

"Винаги съм критичен към себе си и близките. Тервел може много повече. Има повече качества, които може да покаже. Тервел година и нещо не бе играл и не успя да се отпусне в своя мач. Противникът игра мръсно. Опитваше се да се спаси".

"Трудностите са, за да ги преодоляваме. Един коронавирус не може да ни сплаши. Хората трябва да спазват мерките, но не трябва до такава степен да има страх в обществото. Човек трябва да спортува. Да се грижи за себе си. Това са елементарни неща". 

"Радвам се, че поне сега Джошуа говори джентълменски. Нещата преди битката и по време на самия мач са психологически. На тази основа постигнах това, което исках", обясни Пулев.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS