Кубрат Пулев: Готов съм да мачкам

Добри Атанасов Добри Атанасов

Най-добрият ни българки боксьор Кубрат Пулев се срещна със студенти от Икономическия университет във Варна във връзка със 100-годишния юбилей на висшето учебно заведение. След срещата той говори за предстоящия мач с Антъни Джошуа на 12-ти декември и заяви, че се чувства готов за победа и отива с една-единствена мисъл - "да мачка".

"Едно от основните неща, които искам да кажа на студентите е, че те са бъдещето. На тях ще разчита на България. По-силно и отговорно от това, няма".

"До дни трябва да подпишем договор за мача с Джошуа. Колкото и да не ви се вярва, мач ще има, може би на закрити врата, но смятам, че ще се получи здрав мач. И за мен е добре, и за публиката е добре. Такава е ситуацията, че и да искаме, няма как да има зрители, или ако има, те ще са по-малко".

"Чувствам се убиец, така да го кажа по на жаргон. Чувствам се страхотно и идвам да уважа празника и да почерпя енергия от хората и тяхната любов. За мен е чест да съм тук".

"Българинът отива за да мачка за цяла България, за целия народ и да вдигнем малко главите и самочувствието. Затова се подготвям толкова усилено и целенасочено за тази битка. Надявам се всичко това да остане, да има мач, да отида и да победя. В момента се подготвям за София, но най-вероятно ще заминем за Берлин и там ще продължи подготовката".

"Винаги имам готовност за 12 рунда. Един път подцених Кличко, такъв шампион. Сега няма как да допусна тази грешка втори път и на 12.12. 2020 ще съм подготвен на максимални обороти и ще го смачкам". 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук