Кубрат Пулев: Спорт ще има най-рано след 2 години

| Бойни спортове, Спорт


Спорт ще има най-рано след 2 години. Това преположи Кубрат Пулев в интервю за Нова телевизия. Родният боксьор също така изрази съмнениия Олимпиадата в Токио да се проведе през лятото, както е предвидено заради пандемията от коронавирус.

Кубрат Пулев за Джошуа: На линия съм, когато кажат, няма проблем да е без публика

Кобрата коментира и предстоящият мач с Антъни Джошуа за светоовната титла в тежка категория. Той заяви, че в договора между двамата има и клауза за реванш.

"Според мен спорт ще има най-рано след две години. Като ги гледам как се чудят, може би ще отменим Олимпиадата, може би това… Хората не знаят колко голям е проблемът. Мач ще има, само да сме живи и здрави. Няма да е през юни. Когато казах, че мачът няма да е през юни, цитираха ме, а от Англия скочиха. Аз казах истината и за 20-и юни ще съм готов. Ще бъда ракета, изтребител. Мачът е налице, а договорът е подписан. Има клауза и за реванш, след като го победя и да му дам. Променям се ежедневно и постоянно изисквам все повече от себе си. Стремя се да се променям към добро и като морал, и като интелект, и като човек като цяло", разкри Пулев.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още