Ла Лига обмисля подновяване на сезона, но при закрити врата

| Испания

Сезонът в Примера и Сегунда дивисион ще бъде възобновен, но при закрити врата, съобщава радио „Cadena COPE“.

Само в рамките на часове шефът на Ла Лига Хавиер Тебас изказа две коренно противоположни мнения. Едното бе, че сезонът ще бъде завършен нормално през май и юни, а второто, че шампионатът ще бъде прекратен веднага.

На заседание на Изпълнителния комитет на Ла Лига, което бе проведено в Мадрид бяха разгледани различни възможни сценарии. Най-оптимистичният е възобновяването на първенството в края на април. В зависимост от решенията взети от УЕФА се разглежда възможността за мачове през юли.

Във всеки случай Ла Лига ще се възобнови със сигурност при закрити врата. Програмата ще бъде сгъстена при всички положения, като промени ще има и що се отнася до часовете на мачовете.


 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още