Лацио: Не сме тренирали групово

От италианския Лацио категорично отрекоха да са провеждали групови тренировки в последните дни. Подобна информация беше разпространена от "Кориере дела Сера", като беше публикувана и снимка от заниманията. Според лекаря на римските "орли" Иво Пулчини кадърът е архивен. Груповите тренировки на Апенините са забранени до понеделник.

"Четох публикацията и видях снимката, която е стара. От клуба ме увериха, че това не е вярно. Ако е, аз ще подам оставка. Не съм бил в базата, не мога да стоя на всяка тренировка. Аз само давам препоръки и очаквам да бъдат изпълнявани", каза лекарят на Лацио пред "Радио Пунто Нуово".

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още