Лъвчетата закриха годината с коледен фестивал

dsport.bg

С много футбол, забавления и подаръци протече коледният фестивал на „Лъвчетата“. Участие в него взеха децата от четвъртите групи на детските градини в София, които се обучават на футбол от треньорите в „Лъвчетата“.

Деветият коледен спортно-музикален фестивал, който е по Програмата за развитие на физическото възпитание и спорта в Столична община, бе открит от президента на клуба доцeнт д-р Венцислав Гаврилов.

Футболните умения на децата впечатлиха Дядо Коледа и талисмана на клуба Лъвчо, които също се включиха в игрите. Мажоретни и фолклорни състави от различни детски градини допринесоха за коледното настроение в залата. Безспорната атракция на фестивала бяха децата от 167 ДГ „Малкия принц“,които с настроението се заразиха и другите малчугани.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още