Легендите в К-1 Семи Шилт и Петер Артс ще бъдат рефери на турнира SENSHI в София

Бойко Димитров Бойко Димитров

Две от най-големите легенди в бойните спортове Семи Шилт и Петер Артс ще бъдат рефери на турнира SENSHI, който ще се проведе в София. Галавечерта е утре, като в нея участие ще вземат състезатели от 12 страни - България, Франция, Германия, Молдова, Сърбия, Беларус, Португалия, Украйна, Нидерландия, Словения, Босна и Херцеговина и Русия. Надпреварата стиртира в 18:00 часа. 

По време на галавечерта ще видим 11 двубоя, които ще са по правилата KWU SENSHI, KWU Full Contact, Muay Thai и К-1. Общо седем българи ще се качат на ринга, като четирима от тях ще се борят за Европейски или Световни титли на WAKO Pro. 

Шилт и Артс ще бъдат рефери на срещите от турнира, като те присъстваха на официалния кантар днес. Двамата нидерландци, които държат 7 от общо 19 титли в К-1, също така ще влязат и в ролята на инструктури на Международната професионална лига на KWU.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още