Лео Меси: Цялото ми време е насочено към децата

dsport.bg

Голямата звезда на Барселона и световния футбол Лионел Меси даде интервю по повод 90-годишнината на Ла Лига. Бълхата е водещ реализатор в първенството със своите 432 попадения. “Да бъда водач във вечната ранглиста на Ла Лига е нещо специално. Мисля, че това е един от най-хубавите рекорди, които имам”, заяви аржентинецът в интервю пред сайта на Ла Лига.

Той говори и за семейството си. “Сега нещата при мен са други. Цялото ми време е маркирано от децата. Приключваме с тренировката, отивам вкъщи да хапна набързо и излизам да взема децата от училище. Много сме зависими от тях и до голяма степен ми съкращават почивката”, каза още Лео.

“Много пъти си спомням какво ми казваше Ето’о: “Ще дойде денят, в който ще започнеш да бележиш”. Защото имах много положения и не ги вкарвах. Един ден се отпуших и всички започнаха да влизат. Сега мисля по-малко за гола и повече за играта”, сподели Меси.

“Десетката” обясни на какво се дължи подобрението му при изпълнението на преки свободни удари. “Започнах да гледам повече вратаря - дали се движи преди изпълнението, дали прави крачка в някоя посока, или не. Започнах да гледам как реагира, как е построена стената. Сега изучавам нещата много повече. Подобрявам и шута си по време на тренировки”, разкри той.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още