Преминаването на Роберт Левандовски от Байерн в Барселона започва да навлиза в последната си фаза. За момента германският клуб не иска да преговаря директно с Барса за играча. Агентът на играча Пини Захави започва да настоява двата отбора да се срещнат.

Според немската телевизия "Sport1" Левандовски вече е обявил, че няма намерение да стартира предсезонната подготовка на Байерн, която започва през първата седмица на юли, защото не иска да се връща в клуба.

Левандовски е много ясен за стратегията си и е започнал както личен, така и публичен натиск, за да провокира преговори с Байерн.

Германският клуб не желаеше да го пусне, но предпочита да не създадава конфликт с голямата си звезда, който може да предизвика истинско земетресение в съблекалнята им. Въпреки всичко Байерн играе така картите си, че да получи възможно най-много пари от операцията.

Нападателят и агентът му искат да сложат край на сапунената опера. Барса и Лева имат споразумение за три сезона, пишат в Испания, а на "Камп Ноу" в момента решават финансовите си проблеми, за да имат право да го регистрират като ново попълнение. Сделката може да стане през втората половина на юни и да бъде обявена в началото на юли. Каталунците ще работят така, че нападателят да се присъедини към предсезонната подготовка на тима.

Барса започна да вдига сватби на ''Камп Ноу''

В Англия: Мохамед Салах се е разбрал с Барселона

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS