Роберт Левандовски е решил абсолютно съдбата си и няма да промени плановете си. Полският нападател е информирал Байерн, че ще преговаря само за трансфер в Барселона, тъй като желанието му е да продължи кариерата си на „Камп Ноу“.

Левандовски на срещата в Майорка със спортния директор на Байерн Хасан Салихамиджич е отхвърлил опита за сближаване с германския клуб и е изразил желанието си за договорено и приятелско напускане през следващите седмици.

Той няма намерение да изслушва оферти от страна на Челси или ПСЖ, клубове, които биха се интересували от неговата ситуация след решимостта на нападателя да напусне Байерн.

Левандовски прави всичко възможно, за да напусне Байерн. Неговият агент Пини Захави категорично отказа да води преговори с германския клуб за подновяването на договора му, а посланията на футболиста също са недвусмислени.

На срещата в Майорка Салихамиджич се опита да убеди Левандовски да приеме нови преговори за подновяването на контракта му, но подходът беше невъзможен.

Оттам Байерн го информира за пазарната ситуация и клубовете, които се интересуват от неговия подпис, но Левандовски даде да се разбере, че ще дойде оферта от Барселона и поиска този маршрут да бъде договорен.

Байерн с последен опит да убеди Левандовски да остане

Барселона намери пари, за да купи Левандовски

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS