Левскарите събраха близо 100 000 лева само за часове

| Левски, efbet Лига

Феновете на Левски продължават да подпомагат своя клуб в трудния период, който изживяват спонсорите на тима. На този етап по банков път са постъпили близо 100 000 лева в сметката, която беше открита снощи.

Парите събрани от левскарите обаче са по-големи, защото много хора са оставили средства директно в клубната каса в офисите на отбора.

Целта, която от „Герена“ си поставиха с отварянето на сметката бе да се съберат пари за вноската към НАП, която е около 143 000 лева и трябва да бъде платена до 27 февруари. Естествено ако се съберат повече пари, те ще отидат за следващия падеж по дълга на Левски към агенцията по приходите.

Очаква се всеки ден в 19:14 часа да има точен отчет за събраните средства.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още