Левски и още клубове с възможности се интересуват от звезда на Дунав

Родният гранд Левски и още отбори с възможности в Първа професионална лига следят с интерес ситуацията около голмайстора на Дунав Ахмед Ахмедов.

Таранът на Дунав е хванал окото на "сините" скаути и треньора Петър Хубчев. Според източници на dsport, и други водещи отбори са се огледали в нападателя.

Последните два сезона Ахмедов бележи редовно с екипа на "драконите". Ако "сините" успеят да го привлекат, конкуренцията в центъра на атаката ще стане убийствена.

В момента Хубчев разполага с Найджъл Робърта и Дени Алар, а след Нова година се очаква на линия да бъде и възстановяващият се от операция Станислав Костов. Не е изключено, ако Левски привлече Ахмедов, в някои от мачовете тимът от Герена да играе с двама нападатели.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още