Левски представя първата по рода си NFT колекция, посветена на Наско Сираков

dsport.bg

Левски и генералният спонсор на "сините" Palms Bet представят първата по рода си NFT колекция, която е посветена на легендата и собственик на клуба Наско Сираков. По повод 60-годишния юбилей на Сираков ще бъдат пуснати 600 NFT-та на аукцион.

Ето какво написаха от клуба:

"Всеки от нас, в даден момент от живота си, е колекционирал нещо. За футболните фенове това вероятно са били стикерите на Panini за всеки голям форум, специалните издания на дадени списания или вестници, фланелките на любимия отбор за юбилей или специален повод.

Днес тези сувенири се предлагат онлайн и предимството им е, че техният произход е сертифициран, а уникалността им – лесно доказуема. Именно в духа на модерния свят Palms Bet представя на българските фенове първата по рода си NFT колекция, посветена на легендата на Левски Наско Сираков.

По повод 60-я юбилей на голмайстор №1 на сините ще бъде организиран онлайн аукцион за физическите монети на Наско Сираков на сайта nftcredo.com. Ще бъдат представени и 600 дигитални NFT-та, които увековечават велики моменти от кариерата на голмайстор №1 на сините. Освен лика на легендата те изобразяват и знаков момент от кариерата на Сираков, както и автографа му. По този начин ще станете част от вечното наследство на клуба, а покупката е лесна и достъпна за всички – чрез кредитна или дебитна карта".

Две от перата на ‘‘Левски е вечен‘‘ преминаха милион

Драган Михайлович разясни ситуацията около него и Левски

Ради Цонев се сбогува емоционално с Левски

Генералният спонсор за Купата на България преведе премията на Левски

Palms bet и Батков домакини на вечеря със Стоилов и легендите на Левски от Синя приказка 1

Левски обяви почти 2 милиона лева нетна печалба за 2021 година

Dsport е и във Viber! Присъединете се и бъдете преди всички

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още