Левски Лукойл почва във ФИБА Къп от Минск

| Баскетбол, Спорт

Левски Лукойл ще стартира с гостуване на Цмоки в Минск в първия си мач от Група F на ФИБА Къп. Двубоят ще се проведе на 23 октомври, сряда. В групата са още украинските Киев и Днипро. Втория елиминира днес Борисфен от Беларус в квалификациите от надпреварата. Украинците спечелиха при визитата със 101:76, а на свой терен победиха с 81:71.

Левски защити Суперкупата по баскетбол

След първия мач в Минск, седмица по-късно българите ще приемат Киев. На 6 ноември Левски бъде домакин на Днипро, а на 13-и ще посрещне Цмоки. След това за българите предстоят две поредни гостувания. На 20-и столичани ще върнат визитата на Киев, а седмица по-късно ще приключат участието си в първия етап с гостуване в Днипро.
 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още