Левски няма оферта за Ейолфсон и е с категорична позиция по евентуален трансфер

Стефан Стоянов Стефан Стоянов

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви категорично, че в клуба няма постъпила оферта за защитника Холмар Ейолфсон. Той уточни и че дори такава да се появи, няма шанс исландецът да бъде продаден през зимата.

Както е известно, в английските медии се появи информацията, че Борнемут желае централния бранител и ще опита да го привлече.

Защитник на Левски в трансферните планове на отбор от Висшата лига

„Понеже доста спекулации вървят за някакъв трансфер, който се подготвя и вървят тежки преговори за Холмар Ейолфсон, бих искал да използвам вашия ефир, за да кажа за пореден път, че към днешна дата нито някой е разговарял с нас за такъв трансфер, нито имаме официален документ с някакво предложение, от който и да е клуб в света за Холмар, така че тази акция по нашите медии затова, че в клуба има предложение, по което се мисли, е абсолютно невярна“, заяви Колев пред dsport и Дарик радио.

„И до ден-днешен не знам в коя точно английска медия, която заслужава уважение и доверие, се е появила такава информация. Ако се е появила, няма нищо общо с истината, защото ние преговори за Холмар не водим и нямаме никакво намерение да се разделяме с него, особено един ден преди края на трансферния прозорец.“

Павел Колев: Левски е заплашен с отнемане на 3 точки, проблемът са 30 хиляди евро

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още