Левски приближава феновете си до клуба със социалните мрежи

dsport.bg

Като част от своята политика за бързо развитие и адаптиране на съвременните технологии в услуга на своите привърженици, Левски продължава своето партньорство с едно от най-популярните приложения за комуникация в света Rakuten Viber. По случай предстоящите празници от отбора ще зарадват своите фенове с нов стикер пакет на Левски, с който ще дадат възможност на феновете да са още по-близо до своя отбор. Клубът работи с технологичния гигант от 2017 година насам, като в последния месец бе финализирано изработването на новите стикери, с които всеки левскар ще може да изрази себе си. Те ще са налични от 19 декември и в продължение на три месеца всеки желаещ ще може да ги изтегли безплатно от платформата или от този линк.

Новите визии продължават да следват познатите за всички левскари послания и отварят възможност за още по-изразителна и емоционална комуникация между феновете на отбора Част от тях са обърнати към историята и легендите, а сред актуалните попълнения е и клубният талисман „Лъвски“. Стикерите отново са дело на Благовест Димитров, който спечели конкурса за изработка на първата серия, излязла преди две години.  

За бързия достъп до актуална информация, привържениците ще продължат да разчитат на „общността“ на Левски в рамките на платформата, където ежедневно ще имат достъп до материали, свързани с новините около клуба, ще могат да следят на живо развитието на мачове и много други.

В тази връзка общността на Левски във Viber предоставя на феновете на клуба и възможност за пряка комуникация между тях и любимият им отбор.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още