Левски продължава да чупи рекорди по абонаментни карти

dsport.bg

От Левски публикуваха вече традиционната информация за събрани средства и продадени абонаментни карти, които продължават да се продават много успешно.

След като още преди мача с ЦСКА бяха достигнати първоначално заявените цели и бе подобрен рекорда по закупени карти, сега от клуба информират, че закупените абонаментни карти вече са 4 хиляди като следващата цел е те да достигнат 5 хиляди до мача със Славия. Общо събраните средства за задълженията към НАП пък са 240,517.65 лева.

В най-скоро време стартира и дългоочакваната микросметка в epay.bg, която може да бъде заредена с пари в брой във всеки един представителен обект на Easypay в страната. Общо 2651 обекта в цялата страна“, пишат още от Левски.

Левски събра близо 230 хиляди лева от дарителската кампания

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още