Левски продължава да чупи рекорди по абонаментни карти

| efbet Лига, Левски

От Левски публикуваха вече традиционната информация за събрани средства и продадени абонаментни карти, които продължават да се продават много успешно.

След като още преди мача с ЦСКА бяха достигнати първоначално заявените цели и бе подобрен рекорда по закупени карти, сега от клуба информират, че закупените абонаментни карти вече са 4 хиляди като следващата цел е те да достигнат 5 хиляди до мача със Славия. Общо събраните средства за задълженията към НАП пък са 240,517.65 лева.

В най-скоро време стартира и дългоочакваната микросметка в epay.bg, която може да бъде заредена с пари в брой във всеки един представителен обект на Easypay в страната. Общо 2651 обекта в цялата страна“, пишат още от Левски.

Левски събра близо 230 хиляди лева от дарителската кампания

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още