Левски разясни реда за прехвърляне на акциите на клуба

dsport.bg

От Левски направиха разяснение за феновете относно това как настоящите акционери в клуба могат да раздробят своите временни удостоверения или акции на по-малки пакети, които да бъдат прехвърляни.

Ето и пълната информация от клуба:

„Левскари,

Заради многобройните запитвания от акционери на „Професионален футболен клуб Левски“ АД, споделяме с Вас реда, по който настоящите акционери могат да раздробят притежаваните от тях временни удостоверения или акции на по-малки пакети, които впоследствие да прехвърлят (джиросат).

Ако новите акционери са вписани в акционерната книга на дружеството преди провеждането на предстоящото общо събрание на 06.04.2023 г., те ще придобият правото да закупят акции от плануваното увеличаване на капитала на дружеството. Чрез приложената молба можете да отправите искане до клуба да замени настоящото Ви временно удостоверение или акции и да го подмени с нови, което ще Ви позволи да прехвърлите част от Вашите акции на друго лице, а останалите да запазите за Вас.

Молбата следва да отразява точния номер на временното удостоверение, което притежавате, както и номерата на акциите, които са инкорпорирани в него. Молбата заедно с оригиналното временно удостоверение или акции се подават на място в административната сграда на клуба в гр. София, ул. „Тодорини кукли“ № 47.

Крайният срок за подаване на молба за преиздаване на акции е 24.03.2023 г.

Новите акционери могат да бъдат вписани в акционерната книга на дружеството със следното заявление не по-късно от 29.03.2023 г.

Може да задавате Вашите въпроси, отнасящи се до кампанията по повод увеличението на капитала на „ПФК Левски“ и на мейл akcii2023@levski.bg или на телефони 0884133543 и 0884188632 между 9:00 и 17:00 часа всеки работен ден“.

Защитник на Левски стана стриймър

Футболист на Левски с повиквателна за националния отбор на Гамбия

Силен Левски с лесен успех в Кърджали, Попето вкара дузпа

Мъри Стоилов: Победата не будеше съмнение, Арда се погрижи теренът да е добър (ВИДЕО)

Попето: При Стоилов и на 35 години има какво да научиш

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ