Левски реши още един от своите проблеми, научи dsport. „Синия“ клуб и Симеон Славчев се разделиха по взаимно съгласие. В последната седмица двете страни преговаряха активно, за да се реши възникналото усложнение, след като Станимир Стоилов не пожела халфът да играе за „сините“.

От страна на „синия“ клуб, изпълнителният директор Иво Ивков водеше интензивни преговори с футболиста. Славчев тренираше отделно, като за разлика от Валери Божинов, той не пожела да прекъсне договора си по предложените му от Левски условия. Явно се е стигнало до момента, в който Иво Ивков и Симеон Славчев са се разбрали за прекратяване на договора по взаимно съгласие. След отпадането на казуса с Петър Хубчев и неговия екип, сега има решение и със Симеон Славчев. Следващият проблем ще е Левски да се разбере с Насиру Мохамед, където става въпрос за много пари.

След като стана свободен агент, не липсват предложения към Симеон Славчев. Според информация на dsport, халфът е бил търсен от Локо Пловдив, Локо София и Пирин. Според нас, не отговаря на истината, че Славчев ще заиграе в Хебър Пазарджик.    

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS