Левски с брифинг за новия договор с Palms Bet

dsport.bg

Ръководството на Левски в лицето на Павел Колев ще даде брифинг заедно с члена на борда на директорите на Palms Bet Лъчезар Петров във вразка с подновяването на договора между двете страни. Пресконференцията ще се състои утре от 13:00 часа, съобщиха "сините". Вчера dsport и Дарик радио съобщи за подобно разбирателство.

Левски и Palms Bet с нов спонсорски договор

"В четвъртък, 3 декемеври, от 13:00 часа изпълнителният директор на „ПФК Левски“ Павел Колев ще даде пресконференция съвместно с Лъчезар Петров, член на борда на директорите на Palms Bet, на която ще бъдат представени подробности относно подновяването на договора за рекламно партньорство между двете страни. Събитието ще се състои във ВИП залата в Сектор А на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“.

На пресконференцията ще бъдат допускани представители на медиите единствено срещу предоставяне на валидна журналистическа карта, като влизането ще става през ВИП входа на Сектор А", написаха от "Герена".

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още