Левски с нов отчет пред феновете - "сините" разкриха и колко продадени абонаменти карти има до момента

dsport.bg

Ръководството на Левски излезе с нов отчет пред своите фенове. "Сините" съобщиха съотношение между приходи и разходи за периода февруари - юли 2020 година. От "Герена" информираха и за точната бройка на продадени абонаментни карти за сезон 2020/21 до настоящия момент, като техният брой възлиза на 2547.

Ето какво написаха от клуба:

"Вече шест месеца съдбата на любимия ни ПФК Левски зависи основно от активността на сините фенове на всички фронтове. Днес ви представяме обобщение на приходите и разходите в клуба в периода февруари - юли 2020г.

Приходите през периода възлизат на 4,690,090.43 лв., като 69% са пряк принос на феновете!

Разходите са в размер на 4,878,289.46 лв., а с 65% от тази сума са плащани заплати, данъци и осигуровки.

Кампанията за абонаментни карти върви с отлични темпове с продадени 2547 карти към момента.

В класирането води сектор А с 1575 карти, следван от секторите Б и В, съответно с 541 и 431 карти. Целта от 2700 изглежда все по-близо, а абонаментните карти са най-важното приходно перо за клуба в момента!

Утре очаквайте специално видео за изненадите, които Ви очакват в клубния магазин".

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук