Левски с нов рекламен партньор

dsport.bg

Левски и застрахователно дружество „Бул инс“ АД подписаха нов рекламен договор, с който разширяват своето сътрудничество.

От днес левскарите ще ползват 5% отстъпка от застраховка „Гражданска отговорност“ или КАСКО във всички офиси на застрахователното дружество в цялата страна. За целта всеки притежател на членска карта на Левски ще получи и карта на „Бул Инс“, с която ще получи право на застрахователни отстъпки. Със стартирането на кампанията за членските карти на „ПФК Левски“ на 1 октомври тази година ще бъде активирана и съвместната кампания със застрахователната компания.

За всички левскари е важно да знаят, че 15% от стойността на всяка направена в офис на дружеството застраховка КАСКО ще влизат в банковата сметка на Левски. 10% от стойността на всяка застраховка „Гражданска отговорност“ в „Бул Инс“ също ще подпомагат финансово любимия клуб.

Ръководството на Левски поднася своята благодарност към застрахователното дружество, което е дългогодишен партньор на клуба, за подадената ръка в този труден момент за клуба и се надява това разширено сътрудничество да донесе ползи и за двете страни.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ