Левски с втори надъхващ клип за кампанията на 3 март (ВИДЕО)

dsport.bg

От Левски пуснаха нов надъхващ клип. "Сините" напомниха за кампанията за предстоящия празник 3 март. Ето какво написаха от клуба:

''Сините'' с кампания за 3 март - да съберат над 1 милион от СМС-и (ВИДЕО)

"Да помогнеш на „Левски“ с едно просто действие от телефона си. Безценно!

Започваме кампания без аналог в световен  мащаб с цел един милион SMS-а в един ден, за една кауза - голямата ни любов – „Левски“! Денят е 3-ти март, най-обичаният ден от нас - българите. Денят, в който всички сбъдваме своята мечта за свободна България.

Нека точно на тази светла дата всяко синьо сърце постигне своя идеал, запазвайки жива, свободна и независима, вековната институция, голямата любов на поколения, болката и радостта на милиони - футболен клуб „Левски“!

Mожете да подкрепите ПФК „Левски“ чрез SMS с текст на латиница DMS LEVSKI на номер 17 777. Цената на SMS e 1 лев, като не се начислява ДДС.

Можете да направите абонамент за SMS дарение, като отговорите с "DA" след като получите потвърждение за Вашето дарение".

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още