Mладият и талантлив футболист на Ботев Пд от набор 2007 Кристиян Хаджиниколов-Крис претърпя хирургическа интервенция на дясна колянна става, която се извърши в болница Анадолу в Истанбул. Треньорите, футболистите и родителите на децата от Академията на ПФК Левски се включиха в кампанията по набиране на средства за операцията, за да може обещаващият играч да получи най-добрия шанс за възстановяване.

В тази връзка родителите на Крис изпратиха отворено писмо до всички „сини“ сърца, които помогнаха за набирането на средствата. 

"Благодарствено писмо от родителите на Кристиян Хаджиниколов, юноша на ПФК Ботев Пловдив, набор 2007

Уважаеми ръководители,

Треньори, футболисти и родители на децата, трениращи в ДЮШ Левски София, изказваме искрените си благодарности към всички Вас за проявеното уважение и подкрепа към Кристиян Хаджиниколов от ПФК Ботев Пловдив 2007, с треньор Стоян Ангелов във връзка с извършена операция в болница „АНАДОЛУ“, гр.Истанбул.

За пореден път Вие показвате, че ПФК Левски София е много повече от клуб и в името на великата игра подадохте ръка на дете от друг клуб, да получи шанс да продължи да се развива във футбола.

Приемете нашите поздрави и поздравите от Крис, пожелаваме Ви успех и се надяваме това писмо да достигне до всеки един от Вас.

Весело и топло посрещане на Коледните и Новогодишни празници!

18.12.2019 г. С уважение:
гр. Пловдив
От родителите на Крис"

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS