Левски ще се раздели с поне четирима футболисти до края на подготовката си, като чака да се подсили с двама души до края на седмицата. Това разкри старши треньорът на „сините“ Станислав Генчев, който обяви, че вероятно до края на трансферния прозорец отборът ще привлече защитник, полузащитник и нападател.

Без победител между Левски и Черно море в Правец (ВИДЕО)

„Във всяка една линия трябва да се подсилим. Надявам се до края на седмицата да финализираме два трансфера и момчетата да се присъединят към подготовката още следващата седмица, за да се адаптират и да наваксат с подготовката. С тази система на игра доста играчи не са играли в такъв вариант“, сподели Генчев.

„Със сигурност Антоан Стоянов ще бъде при нас, ако продължава да играе по същия начин. Не е далеч от титулярното място в отбора. И в изпадащите отбори има добри играчи. Към вратата на Матей Маркович са отправяни по над 10 удар и без него, отборът му щеше да губи разгромно. Изключително бърз вратар и с много добър рефлекс“, продължи той.

„Има няколко позиции, в които има конкуренция, но трябва подсилване. Вероятно ще вземем защитник, халф и нападател до края на трансферния прозорец. Има футболисти, от които не сме доволни и ще търсим начин да ги продадем или да търсим друго развитие. Имена няма да кажа, има още два приятелски мача. Горе-долу се избистриха нещата кои ще задържим и с кои ще се разделим. Поне с четири човека ще се разделим“, завърши Станислав Генчев.

Генчев: За мен е важно всеки следващ мач да е по-добър от предния

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS