Левски се включи в благотворителна кампания

dsport.bg

Изпълнителният директор на ПФК „Левски“ Павел Колев награди призьорите на благотворителния турнир "ЗАЕДНО МОЖЕМ". Надпреварата се проведе на 31 август и 1 септември в град София, като целта бе набиране на средства за две болни деца.

Христиан Тодоров Христов е на 3 години от Тополовград, диагностициран е със злокачествен тумор в мозъка. За лечението му са нужни над 100 000 евро за радиотерапия/протон терапия в Германия.

Теодор Даниелов Велинов е на 14 години от Кюстендил, диагнозата му е остеосарком - тумор на бедрената кост. За лечението му са нужни са над 300 000 евро за операция и лечение в Германия.

ПФК „Левски“ се включи с много клубни артикули, както и с три официални екипа, които се разиграват на търг във фейсбук страницата "ЗАЕДНО МОЖЕМ", като наддаването за тях продължава до 19:00 часа на 8 септември, неделя. Може да участвате в търга ТУК

СПЕШНА КАМПАНИЯ „ДА СПАСИМ ТЕОДОР“

Теодор Даниелов Велинов

Банкова сметка:

Обединена Българска Банка

UBBS BGSF

BG25UBBS80021083543740

Peypal.me/teodorvelinov

СПЕШНА КАМПАНИЯ „ДА ПОМОГНЕМ НА МАЛКИЯ ИЦИ“

Христиан Тодоров Христов

ДСК БАНК – гр. Тополовград

STSABGSF

BG85STSA93000026120466

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още