Левски връща акциите в Дубай за ново джиросване

Томислав Русев Томислав Русев

Според сигурен източник на Дарик радио и dsport, още днес ПФК Левски е задвижил процедура за връщането на акциите в Дубай.

Става въпрос за ценните книжа, които миналата сряда бяха донесени от куриера Сашо Диков на министър председателя Бойко Борисов, джиросани на негово име от Георги Попов. В последствие Диков предаде акциите на Павел Колев.

След сутрешната публикация във фейсбук на Васил Божков, в която той съобщи, че Наско Сираков „ще получи собствеността на акциите при съгласие от негова страна“, Левски връща спешно акциите в Дубай и ще се надява по най-бързия начин те да се завърнат отново в клуба с ново джиросване вече на името на Наско Сираков.

Очаква се докато всичко това не стане факт, самият Сираков и никой от клуба да не коментират темата. Всички усилия на ръководството сега са насочени към многото кампании за 106-ия рожден ден на 24 май и към пълното обезпечаване на първия отбор за рестарта на футболното първенство.

Левски към феновете: За рождения ден ще ви благодарим с нещо специално

Васил Божков пожела успех на Левски

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още