Ливърпул подписа с обещаващ талант

Ливърпул подписа договор с още един от младите си таланти. След като преди дни Къртис Джоунс парафира с "мърсисайдци", днес това стори и Харви Елиът. 

„От първия ми ден тук не мога да опиша какво чувство изпитвам. Мисля, че подписването на този договор е върха на кариерата ми. Вълнувам се какво ми е приготвило бъдещето и искам да давам всичко от себе си за феновете и клуба”, каза Елиът пред сайта на клуба.

 „Мисля, че когато стъпих на „Анифйлд” срещу Арсенал, то тогава беше най-емоционалният момент за мен. Тогава ми се сбъдна мечтата. Като видях феновете и заиграх, тогава ми се насълзиха очите. Нямам търпение да се върнат отново на стадиона”, добави още той.

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още