Льоклер подписа нов дългосрочен договор с Ферари

| Формула 1, Моторни

Шарл Льоклер удължи контракта си с Ферари и новият договор е до 2024 година. Самият той призна за сделката в социалните мрежи и изрази задоволство. В дебютния си сезон във Ферари, Льоклер направи страхотно впечатление и остана четвърто място в класирането при пилотите, изпреварвайки съотборника си Себастиан Фетел. Той постигна 2 победи и спечели 7 полпозишъна, което е най-много от всички пилоти. 

"Невероятно щастлив съм да обявя, че ще остана във Ферари в следващите 5 години. Благодарен съм, че имам възможност да карам в подобен тим. Научих много през първия сезон в тима, което ще се превърна в начална точка за изграждане на връзка между мен и отбора в бъдеще. Ще дам абсолютно всичко от себе си, за да направя взаимоотношенията ни специални и успешни" написа 22-годишният Льоклер. 

Уважаеми dsport читатели, благодарим ви, че сте с нас!

Ние създаваме и налагаме със сърце и професионализъм медията, за която сме мечтали - в името на свободна, открита и честна спортна журналистика. Вие можете да бъдете активна част от това. Станете наш патрон, изберете пакет юноша, титуляр или капитан и нека заедно продължаваме да правим dsport уникален, независим и безкомпромисен. Елате в dsport отбора, можем заедно! Станете благодетел тук

Прочетете още