Локомотив Пловдив се включи в кампанията на фондацията "Искам бебе", която има за цел да повиши раждаемостта в България. Инициативата е свързана с инвитро процедурите и набирането на средства за тях. За целта от Локомотив ще поставят специални дарителски кутии на каса 1 днес и утре, както и на стадиона в парк "Лаута" преди последния домакински мач на тима за първенството срещу Левски. Двубоят е на 15 декември.

Ето и цялото обръщение на ръководството на Локомотив, в което те призоваха феновете да дарят за благотворителната инициатива.
"Уважаеми локомотивци,

В "месеца на чудесата" нашият клуб ще подкрепи каузата на фондация "Искам бебе" за раждането на повече деца в България!

Общата ни кампания ще има за цел да даде информация относно инвитро процедурите, тяхното финансиране, както и да набере средства в подкрепа на една или повече двойки от района на град Пловдив, мечтаещи да прегърнат свои деца. Дарителски кутии ще намерите на Kаса 1 на стадион "Локомотив" на 4 и 5 декември, както и преди домакинския мач от последния кръг на efbet Лига срещу отбора на Левски на 15 декември. Всеки желаещ да подкрепи каузата ще има възможност да го направи и по време на предстоящата "Черно-бяла Коледа" на 14 декември в пловдивския Драматичен театър.

Събраната сума по време на инициативите ще бъде преведена на фондация "Искам бебе".
 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS