Локо Пловдив със защитни шлемове срещу коронавируса

dsport.bg

Ръководството на Локомотив взе още мерки за превенцията на COVID-19. Служителите на клуба, които имат неотложна работа на стадиона, бяха оборудвани със специални защитни шлемове, които да ги предпазват от вируса. Те са ефективни, а в същото време са и за многократна употреба, съобщиха от клуба.

Ръководството на Локомотив взе още мерки за превенцията на COVID-19. Служителите на клуба, които имат неотложна работа на стадиона, бяха оборудвани със специални защитни шлемове, които да ги предпазват от вируса. Те са ефективни, а в същото време са и за многократна употреба. Работниците са инструктирани да спазват 2 метра дистанция и да не се събират на едно място. Помещенията на стадиона се мият и дезинфекцират всеки ден, а на входа има поставен дезинфектант. Призоваваме всички българи да спазват стриктно инструкциите, които се дават от компетентните органи.

Публикация, споделена от PFC Lokomotiv Plovdiv (@lokomotiv_plovdiv_official) на

Работниците са инструктирани да спазват 2 метра дистанция и да не се събират на едно място. Помещенията на стадиона се мият и дезинфекцират всеки ден, а на входа има поставен дезинфектант.

От Локо призоваваха всички българи да спазват стриктно инструкциите, които се дават от компетентните органи.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ