Локо Сф се включи в благотворителна кампания

dsport.bg

Отборът на Локомотив София се включи в благотворителна кампания за бебе Амая, което се нуждае от трансплантация на сърце. От понеделник тя е с постоянен пейсмейкър, като сърцето остава силно увредено.

"Футболен клуб Локомотив София винаги е подкрепял и заставал зад благородни каузи, като вярваме, че по този начин даваме добър пример пред обществеността.

Клубът се включва в кампанията "НовоСърчицеЗаБебеАмая".

Обявяваме на благотворителен търг фланелка на първия отбор от миналия сезон, подписана от всички футболисти. Сумата ще бъде дарена за лечението на бебе Амая.

Началната цена е 100 лв.

Всеки може да наддава определена сума в коментарите. Времето за наддаване е 48 часа.

Бебе Амая се нуждае от трансплантация на сърце. От понеделник тя е с постоянен пейсмейкър, като сърцето остава силно увредено. Изпомпването на кръв към тялото не е в пълния си обем.

С това лечението на малката Амая в България се изчерпва. Единственият шанс е трансплантация на ново сърце. За тази цел са необходими 750 хиляди лева.

Всеки желаещ може да прочете повече информация и да се запознае с кампанията, както и да направи дарение от тук:

https://pavelandreev.bg/campaign/novo-sarchice-za-bebe-amaya

Нека докажем за пореден път, че сме Необикновеният клуб на обикновения човек!", написаха столичните "железничари". 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още

✖️
ПРЕМЕСТИ ТУК, ЗА ДА ЗАТВОРИШ