Ловрен към Салах: В Санкт Петербург ме посрещна мечка, имаш хубава прическа (ВИДЕО)

dsport.bg

Новото попълнение на Зенит Санкт Петербург и бивш футболист на Ливърпул Деян Ловрен бе посрещнат от мечка при пристигането си в Русия. Това свое преживяване защитникът сподели с една от звездите на Ливърпул Мохамед Салах, с когото проведе видеочат.
Докато пътуваше от летището, Ловрен набра Салах по телефона, а разговорът бе записан от телевизията на Зенит, а след това публикуван в youtube канала на клуба.

Двамата проведоха изключително забавен разговор, в който се скъсаха от смях, а от него стана ясно, че сръбското обръщение "Брате" е известно на всеки футболист играл със сръбскоговорящ съотборник.

Първоначално Ловрен се възхити на прическата на Салах и каза: "Уау, каква готина прическа", на което Салах отговори: "Благодаря, по-добра е от твоята". Ловрен: "Да, да, знам"

Разговорът между двамата продължи с признанието на Ловрен, че е бил посрещнат от мечка на летището.  "Слушай, току-що напуснах летището, видях група посрещачи, а зад тях имаше мечка! Лудост, брат! Брате, питам хората дали някой е отворил вратите на зоопарка. Казаха ми: "Не се тревожи, той няма да те изяде. Той е нормален и не докосва хората".

Салах: "Не докосва ли хората? Можете да ме уредите с една от тях! Току-що пристигаш ли?

Ловрен: Да, току що пристигнах.

Салах: Утре ли се срещаш с отбора?

Ловрен: Да, с отбора утре.

Салах: Ще бъдеш ли капитан?

Ловрен: Искаш ли да съм аз? Ако искаш, тогава ще се опитам. Брате, честно ти казвам, отлична прическа. Много ми харесва.

Салах: Да, на мен също ми харесва. Много скъпа, но...

Ловрен: Скъпа?

Салах: Да.

Ловрен: А, да. По-рано ти носеше дълга коса, което е по-икономично. Невероятно.

Салах: Един приятел ми плати, за да се подстрижа.

Ловрен: Брате, беше ми приятно да се видим
 

31-годишният Ловрен подписа 3-годишен договор със Зенит на 27 юли.

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още