На 23 октомври официално ще бъде поставено началото на 18-ия сезон в любителската волейболна лига. Започнала преди близо две десетилетия само с шест отбора, сега лигата продължава пътя си след прекъсването заради пандемията.

Знаете ли какво е общото между Една работа, Банкетна култура, Боксова круша, Случайните и Котките? Общото е, че всички те са част от Любителската волейболна лига Volley Mania.

Повече от 400 състезатели, разделени в 39 отбора (осем женски и 31 мъжки) се впускат в надпреварата. Сезонът ще включва групова фаза и плейофи, като ще бъдат изиграни над 200 мача.

"Още от началото нашата цел винаги е била хората да се забавляват и да спортуват. Сега се връщаме с още по-голяма радост и любов към играта", казаха организаторите от Volley Mania.

"Надяваме се всички участници да покажат волейболните си умения и страст, както и приятелския дух. Сигурни сме, че това ще привлече нови хора в залите", добавиха от лигата.

От Volley Mania за пореден сезон ще разчитат и на партньорството си с Българската федерация по волейбол в работата по организирането на съдиите за мачовете през сезона.

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS