Любо Ганев: Най-важното е, че играхме пред публика

dsport.bg

Президентът на Българската федерация по волейбол Любо Ганев беше доволен от победата над Словакия и най-вече от факта, че тя се случи пред публика.

„Най-важното е, че феновете се върнаха на трибуните. Удоволствието да играеш пред своя публика, да усетиш близостта на тези хора е незаменимо. Радвам се, че в Пловдив направихме тази хубава победа . Нашият фенклуб, както винаги беше на предни позиции. Радвам се, че тези, които не успяха да дойдат, видяха мачовете в каналите на БТВ по Ринг ТВ. Сигурен съм, че този отбор тепърва ще ни радва много“, каза Ганев.

Той обяви, че очаква женският ни тим да продължи да играе мотивирано в Златната лига, въпреки че е домакин на финалната четворка е Русе. „Казал съм на момичетата, че искам да се борят за всяка топка и да се раздават на игрището. Сигурен съм, че утре ще играят също толкова добре и ще запишем категорична победа срещу Украйна. Пожелавам си залата да е пълна и хората да останат доволни“, завърши президентът на Българската федерация по волейбол.

България преодоля с лекота съпротивата на Словакия в Пловдив

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още