Треньорът на Дунав Людмил Киров обяви, че е видял хубави неща, въпреки загубата с 0:2 от Левски. Той разкри, че тимът в последния момент "драконите" са намерили пари изобщо да пътуват до София. Киров се надявам проблемите в клуба да се разсеят.

"Поздравявам моите играчи, независимо, че загубихме. През втората част бяхме много по-силни. Не можахме да вкараме гол. Ако го бяхме направили, мачът щеше да е различен. На полувремето казах на играчите, че дяволът не е толкова черен. Казах им, че да излезем напред", добави той.

"Няма какво да гледам в момента положението при първия гол. За засада не знам, за нарушение също. Не мога да коментирам", добави Киров.

"Не е розово положението. Това, което се случва с нас не е приятно. В последния момент намерихме пари за пътуването. Надявам се, че хората, които милеят за футбола в Русе. Надявам се, че нещата ще се променят скоро", добави.

"За момента президент се води г-н Огнян Цветанов. Може би трябва да питаме него. Той е с нас постоянно. Той знае за какво става въпрос. Коментираме я тази тема с Огнян и с помощниците", добави Киров.

Левски с 2 гола, 3 точки и 4 греди срещу Дунав

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS