Старши треньорът Дунав Русе Людмир Киров призна, че според него неговия отбор е спечелил точката при гостуването на Ботев. Той също така заяви, че според него няма да има сътресения в отбора след оттеглянето на д-р Симеон Симеонов. 
"Мисля, че спечелихме една точка от Ботев Враца. Доста труден мач се получи. Постарахме се да неутрализираме домакинския натиск на отбора. Те имаха доста положения, но не ги реализираха. Ние имахме една ситуация, но не успяхме. Макенджиев неутравилира всички удари, които бяха нанесени по посока неговата врата", каза Киров.


"Няма как да няма мисли в главата на футболистите, след отказа на собственика. На тази тема при нас не се говори. Мисля, че успявам да държа съблекалнята. От ден на ден работата в отбора ще става все по-добре и по-добре. Времето ще покаже. Моята работа е да мотивирам футболистите на терена. Психологически да не позволявам да си мисля, че нещо не е наред. Не е моя работа да търся среща. Не мисля, че ще има големи сътресения. Имаме уверението от президента, че отборът ще бъде финансиран на ниво първа лига", допълни треньорът.

Ботев Враца изпусна Дунав (видеоанализ)
 

Новините на Dsport и във Facebook, Viber, YouTube, TikTok и Instagram!

Мобилният Аpp на Dsport вече е тук - изтеглете за Android и iOS