Лудогорец с важно предупреждение към феновете

Веско Вълчев Веско Вълчев

Лудогорец отправи важно предупреждение към своите фенове, които предвиждат да наблюдават на живо срещата с Еспаньол този четвъртък. До 20 часа днес ще се приемат заявки за билети от чужбина на [email protected], като заплащането на тези билети е по банков път. В същото време до 18 часа във вторник привъжрениците от Разград ще могат да закупят ваучери за билети от клубната база в Разград.

Марчело Липи позволи на китаец да тормози Лудогорец

Разградчани предупреждават още, че билетите са поименни и за закупуването са необходими три имена и документ за самоличност.
Важно е да се знае, че на стадион RCDE ваучери за билети няма да се разменят съгласно правилата на отбора домакин и местната полиция.

Лудогорец с осма поредна, обърна Херо (видеоанализ + оценки)

Клубът уведомява привържениците, които ще подкрепят Лудогорец на стадион RCDE, че местните закони забраняват продажбата на билети за сектор „Гости“ в деня на мача, както от отбора домакин, така и от отбора гост.

Феновете трябва да спазват стриктно инструкциите относно размяната на ваучери с билети и придвижването до стадиона. Местната полиция препоръчва феновете да се движат организирано от площад „Испания“ до стадиона в 18,30 ч., като ще им бъде осигурен полицейски ескорт.

Размяната на ваучери с билети ще стане в деня на мача в във фоайето на хотел „Каталуния Барселона Плаза“, който се намира на адрес: Plaza Espana 6-8, 08014 Barcelona от 13,00 ч. до 18,30 ч. местно време. Веднага след това всички привърженици, притежаващи билет за сектор „Гости“ трябва да стигнат до стадион RCDE с обществен транспорт. Феновете ще използват метро от спирка PL Espana, намираща се близо до хотел „Каталуния Барселона Плаза“ до стадион RCDE (спирка Cornella Centre).
Друга опция е влак los Ferrocarriles de la Generalitat от спирка PL Espana до спирка Almeda, намираща се на 7 минути пеш от стадион RCDE. Третата възможност за достигане на стадион RCDE е използването на трамвай от спирка PL Espana до спирка Almeda.
 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още