Лудогорец стартира кампания за абонаментни карти

dsport.bg

Лудогорец стартира кампания по продажба на абонаментни карти за сезон 2021/2022 г. от петък, 30 юли. Цените на абонаментните карти за нови картодържатели са както следва:

- Сектор „Б“ (Трибуна Моци) - 152 лв.
- Сектор „В“ (блокове 3 и 4) - 305 лв.
- Сектор „В“ (блокове 1,2,5,6) - 189 лв.

Лудогорец с важна информация за феновете преди Мура


Клубът ще направи специален жест на всички притежатели на абонаментни карти за изминалия сезон 2020/2021 г., които не успяха да използват правото си да посетят всички мачове през сезона поради въведените ограничения заради Ковид 19. Те ще получат възможността да наблюдават домакинските мачове от първенството на efbet Лига до 11 кръг, когато „Лудогорец“ приема ПФК „Царско село“, както и на всички мачове от предварителните кръгове на европейските клубни турнири. Картите ще важат и за мачовете на Лудогорец II. След като изтече валидността на сезонните пропуски, Клубът ще даде възможност за закупуване на нова карта до края на сезона.

Всеки картопритежател, отказал се от това си право и закупил нов сезонен пропуск, ще получи свидетелство за дарение, а средствата ще бъдат предоставени на Детско-юношеската академия по футбол. Абонаментните карти ще се продават единствено на клубната база.


 

Станете част от новата платформа на dsport!

Слушайте ексклузивните аудиоистории на Томислав Русев и Ирина Русева за най-щурите предавания на футболни мачове по Дарик радио, традиционен седмичен обзор с Ники Александров, както и коментари на Стефан Стоянов за Меси, Роналдо и останалите звезди на футбола само в страницата на dsport в Patreon! Включете се тук

Прочетете още